El Club Egara va caure al KO16 de la Euro Hockey League contra el Mannheimer (2-1), que es va classificar amb un gol a l’últim suspir. Els nostres van donar la cara durant tot el partit, van competir fins el final, mantenint-se sempre dins de la eliminatòria.

Els alemanys van avisar d’inici amb dos penals-córner de Gonzalo Peillat que van posar a prova Quico Cortès. Fins que a la tercera, Barreiros des de el segon pal va anotar el primer. L’1 a 0 es va mantenir fins al darrer quart gràcies a la solvència defensiva ratllada. Arbós va estar a punt d’aconseguir l’empat, que no va arribar fins el minut 52, amb un llançament arrossegat de Pau Quemada.

L’Egara va disposar d’un altre PC per poder avançar-se al marcador, però el porter alemany va evitar-ho a set minuts del final. Poc després arribaría el gol definitiu de Shües quan quedaven tres minuts. Els nostres van intentar-ho fins el final, fins i tot amb porter-jugador, però el Mannheimer va resistir.

L’equip va demostrar la seva progressió i aspira a tornar l’any vinent. Aquest és ara el gran objectiu. Lluitar la Lliga fins els final i poder jugar la màxima competició continental la propera temporada.